POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Dette websted er oprettet og udgivet af BUCHERER AG med hjemsted i Schweiz, Langensandstrasse 27, 6005 Luzern, registreret i handelsregistret i kantonen Luzern under nummer CH-109.612.210 og kan kontaktes på onlineservice@bucherer.com. Du kan også finde oplysninger om vores datterselskaber i Danmark, Tyskland, Frankrig, Østrig, England og Tyskland på dette websted. Når der i det følgende henvises til BUCHERER-koncernen, er der tale om følgende virksomheder ud over BUCHERER AG:

  • Bucherer Danmark: Bucherer Denmark ApS, c/o Aagaard & Partnere Advokatanpartsselskab AUMENTO, Ny Østergade 3, DK-1101 København K, telefon +45 3318 2838, e-mail: copenhagen.illum@bucherer.com •
  • Bucherer Tyskland: Bucherer Deutschland GmbH, Ridlerstrasse 57, D-80339, München,
  • Bucherer Østrig: Anton Haban Gesellschaft mbH, Kärntner Straße 2, 1010 Wien, Østrig
  • Bucherer France: Bucherer France S.A.S., 12, boulevard des Capucines, F-75009 Paris
  • Bucherer United Kingdom: Bucherer UK Limited, 8-9 Frith Street, GB-London W1D 3JBAT

Vi, dvs. BUCHERER-koncernen, er den dataansvarlige i henhold til art. 4 nr. 7 DSGVO for indsamling, behandling og brug af dine personlige data og databehandling i overensstemmelse med loven. For udvalgt databehandling i forbindelse med indgåelse af en kontrakt via hjemmesiden er Bucherer Danmark dog den eneste dataansvarlige for databeskyttelse. Medmindre andet er angivet nedenfor, henviser dette altid til hele BUCHERER-koncernen.

Vi er forpligtet til at behandle dine personlige oplysninger på en ansvarlig måde. Derfor anser vi det for en selvfølge at overholde de juridiske krav i den schweiziske forbundslov om databeskyttelse (DSG), bekendtgørelsen til forbundsloven om databeskyttelse (VDSG), telekommunikationsloven (FMG) samt bestemmelserne i EU's generelle databeskyttelsesforordning (EU-DSGVO) og andre bestemmelser i den schweiziske og europæiske databeskyttelseslovgivning.

I det følgende vil vi gerne informere dig om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

1. OMFANGET OG FORMÅLET MED INDSAMLING, BEHANDLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

a. Når du besøger vores websted

Når du besøger vores websted, gemmer vores servere midlertidigt hver adgang i en logfil.

Vi gemmer følgende data:

  • IP-adressen på den anmodende computer,
  • dato og klokkeslæt for adgangen,
  • navn og URL for de hentede data,
  • det websted, hvorfra vores domæne blev besøgt,
  • din computers operativsystem, den browser, du bruger, og sproget,
  • det land, hvorfra vores websted blev besøgt

Disse data indsamles og behandles generelt anonymt uden reference til enkeltpersoner med henblik på at muliggøre brugen af webstedet (oprettelse af forbindelse), sikre systemets sikkerhed og stabilitet på permanent basis og optimere internettilbuddet samt til interne statistiske formål.

Kun i tilfælde af et angreb på https://www.bucherer.com netværksinfrastruktur, eller hvis der er mistanke om anden uautoriseret eller misbrug af websitet, vil IP-adressen blive evalueret med henblik på afklaring og forsvar og om nødvendigt anvendes i forbindelse med straffesager for at identificere og træffe civile og strafferetlige foranstaltninger mod de pågældende brugere.

Vores legitime interesse i databehandlingen i henhold til art. 6 stk. 1 lit. f EU-DSGVO ligger i de formål, der er beskrevet ovenfor.

Oplysningerne slettes, så snart de ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål, som de blev indsamlet til. I tilfælde af indsamling af data med henblik på levering af webstedet er dette tilfældet, når den pågældende session er afsluttet.

I tilfælde af lagring af data i logfiler er dette tilfældet senest efter 7 dage. Opbevaring efter denne periode er mulig. I dette tilfælde slettes brugernes IP-adresser eller fremmedgøres, så det ikke længere er muligt at tildele den kaldende klient en tildeling af den kaldende klient.

Indsamlingen af data til levering af hjemmesiden og lagring af data i logfiler er absolut nødvendig for driften af hjemmesiden.

b. Når du bruger kontaktformularen

For at kontakte os ved hjælp af en formular skal du angive følgende personlige oplysninger og informationer (*obligatorisk):

  • Forholdsord*
  • fornavn*
  • efternavn*
  • land*
  • e-mail*
  • telefonnummer
  • emne*
  • besked*.

Vi har brug for disse oplysninger for at behandle din anmodning om kontakt.

Behandlingen af din kontaktanmodning er vores retsgrundlag i henhold til art. 6 stk.1lit. b eller f i EU-DSGVO. For så vidt vi ikke opfylder nogen (før-)kontraktlige forpligtelser over for dig, tillader tilladelsen i henhold til litra f. behandling af personoplysninger inden for rammerne af vores legitime interesse. Vores legitime interesse er at behandle din anmodning om kontakt.

Oplysningerne slettes, så snart de ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål, som de blev indsamlet til. Dette er tilfældet, når den pågældende samtale med brugeren er afsluttet. Samtalen afsluttes, når omstændighederne viser, at det pågældende spørgsmål er blevet endeligt afklaret.

c. Når du bruger kontaktformularen i Rolex Corner

Når du bruger kontaktformularen i Rolex Corner, indsamler vi følgende personlige data og oplysninger, hvor obligatoriske data er markeret med en stjerne (*):

  • Fornavn*
  • Fornavn
  • Efternavn*
  • E-mail*
  • Telefonnummer
  • Boutique
  • Besked.

Vi har brug for disse oplysninger for at behandle din anmodning om kontakt.

Behandlingen af din kontaktanmodning er vores retsgrundlag i henhold til art. 6, stk. 1, lit. b eller f i EU-DSGVO. For så vidt vi ikke opfylder nogen (før-)kontraktlige forpligtelser over for dig, tillader det tilladte element i henhold til litra f. behandling af personoplysninger inden for rammerne af vores legitime interesse. Vores legitime interesse er behandlingen af din kontakt.

d. Når du bruger aftaleformularen

På forskellige steder på hjemmesiden får du mulighed for at lave en aftale med os. For at lave en aftale skal du give følgende personoplysninger og oplysninger (*obligatorisk):

  • Fornavn*
  • Fornavn*
  • Efternavn*
  • E-mail*
  • Sprog*
  • Salgstransaktion*
  • Service*
  • Ønsket dato og klokkeslæt*

Disse oplysninger behandles med henblik på at lave en aftale med dig. Vi kan også bruge disse oplysninger til markedsføringsformål som beskrevet nedenfor.

Behandlingen af din anmodning om udnævnelse er vores retsgrundlag i henhold til art. 6, stk. 1, litra f, i GDPR. Vores legitime interesse ligger i at behandle din anmodning om en aftale med henblik på at lave en aftale. Hvis formålet med at kontakte dig er at indgå en kontrakt, er det yderligere retsgrundlag for behandlingen art. 6, stk. 1, lit. b, i DSGVO.

Oplysningerne slettes, så snart de ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål, som de blev indsamlet til. Dette er tilfældet, når den pågældende samtale med brugeren er afsluttet. Samtalen afsluttes, når omstændighederne viser, at det pågældende spørgsmål er blevet endeligt afklaret.

e. Ved at tilmelde dig vores Bucherer nyhedsbrev

For at modtage nyhedsbrevet er det nødvendigt at indtaste følgende personlige oplysninger og informationer (*obligatorisk):

  • Forholdsord*
  • Fornavn*
  • Efternavn*
  • Land*
  • E-mail*.

Når du har indtastet de ovennævnte oplysninger, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi bruger dobbelt opt-in-mekanismen til dette formål. Når du har sendt registreringen, modtager du en e-mail fra os med et bekræftelseslink. For at du kan tilmelde dig nyhedsbrevet, skal du bekræfte dette link. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet giver du os dit samtykke til at behandle de angivne oplysninger med henblik på regelmæssig udsendelse af nyhedsbrevet til den adresse, du har angivet. Dette samtykke udgør vores retsgrundlag for behandling af dine data i henhold til art. 6, stk. 1, lit. a, i DSGVO.

Vi bruger dine oplysninger til udsendelse af nyhedsbreve, indtil du tilbagekalder dit samtykke, dog højst i tre år fra den sidste gang, du kontaktede os. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du kan også finde et link til afmelding i alle nyhedsbreve i alle e-mails.

f. Når du bruger kontaktformularen for det pågældende produkt

For at kunne kontakte os via formularen for det pågældende produkt er det nødvendigt at indtaste følgende personlige data og oplysninger (*obligatorisk):

  • Årsag til kontakt*
  • navn*, e-mail*
  • telefonnummer
  • besked*

Vi har brug for disse oplysninger for at behandle din anmodning om kontakt. Behandlingen af din kontaktanmodning er vores retsgrundlag i henhold til art. 6, stk. 1, lit. b eller f i EU-DSGVO. For så vidt som vi ikke opfylder nogen (før-)kontraktlige forpligtelser over for dig, tillader dette tilladte element i litra f) behandling af personoplysninger inden for rammerne af vores legitime interesse. Vores legitime interesse er behandlingen af din anmodning om kontakt.

g. Når du kontakter os pr. telefon

På vores websted har du mulighed for at kontakte os pr. telefon. Du kan kontakte os og stille spørgsmål om hjemmesidens funktioner og produkter.

Du er ansvarlig for de meddelelser eller det indhold, du sender til os via telefon. Vi anbefaler, at du ikke overfører følsomme oplysninger. Kun de personoplysninger, som du frivilligt oplyser os, vil blive indsamlet. Det er derfor op til dig, hvilke oplysninger du giver os. For at kunne besvare dine spørgsmål kan vi bede dig om at give os yderligere oplysninger, f.eks. din adresse, e-mailadresse osv. Vi indsamler kun de personoplysninger fra dig, som er nødvendige for at besvare dine spørgsmål eller levere de tjenester, du har anmodet om.

Behandlingen af din telefoniske henvendelse er vores legitime interesse i henhold til art. 6, stk. 1, lit. f, i EU-DSGVO.

h. Når du registrerer en brugerkonto

På vores websted har du mulighed for at oprette en brugerkonto. Når du registrerer dig, indsamler vi følgende personlige data og oplysninger (obligatoriske*):

  • Forholdsord*
  • fornavn*
  • efternavn*
  • e-mail*
  • adgangskode*

Vi har brug for disse oplysninger for at kunne give dig et overblik over dine ordrer og de kontrakter, der er indgået med dig i denne forbindelse. Retsgrundlaget for behandling af dine personoplysninger er foranstaltninger forud for kontraktindgåelse og opfyldelse af en kontrakt i henhold til art. 6, stk. 1, lit. b EU-DSGVO samt vores legitime interesse i henhold til art. 6, stk. 1, lit. f EU-DSGVO.

Når du registrerer din brugerkonto, har du også mulighed for at tilmelde dig Bucherer-fordelsprogrammet. Ud over de oplysninger, der er anført ovenfor for brugerkontoen, vil din adresse*, dit postnummer*, din by*, dit land*, dit telefonnummer og din fødselsdato blive anmodet om at blive oplyst. Behandlingen af disse data i forbindelse med Bucherer-fordelsordningen er underlagt særskilte databeskyttelsesoplysninger, som du vil få forelagt på det rette tidspunkt.

i. Når du ansøger om et job hos os

På vores websted har du mulighed for at søge ledige stillinger. De særskilte databeskyttelsesbestemmelser, der i øjeblikket offentliggøres der, finder anvendelse.

j. Når du bruger chatfunktionen

Vi tilbyder en chatfunktion på webstedet. Brugere kan kontakte os via chatskærmen og stille spørgsmål om hjemmesidens funktioner og produkter (f.eks. når brugeren spørger om et produkt, bliver han/hun omdirigeret til den relevante produktside ved hjælp af vores chatværktøj). Brugerne kan også sende dokumenter til os via chatfunktionen. Når vi ikke er tilgængelige, kan du sende dit spørgsmål direkte til os via chatfunktionen. I den forbindelse indsamler vi følgende personoplysninger og oplysninger (*obligatorisk):

  • Fornavn*
  • efternavn*
  • e-mail
  • besked(er).

Du er ansvarlig for de meddelelser eller det indhold, du sender til os via chatfunktionen. Vi anbefaler, at du ikke overfører følsomme oplysninger via chatfunktionen. Personlige data indsamles kun, hvis du frivilligt sender dem til os i chatten. Det er derfor op til dig, hvilke oplysninger du videregiver til os. For at kunne besvare dine chat-spørgsmål kan vi bede dig om at give os yderligere oplysninger, f.eks. din e-mailadresse, dit telefonnummer osv. Vi indsamler kun de personlige oplysninger, som du frivilligt giver os. Vi indsamler kun de personoplysninger fra dig, som er nødvendige for at besvare dine spørgsmål eller levere de tjenester, du har anmodet om.

Vores legitime interesse i henhold til art. 6, stk. 1, lit: f, i EU-DSGVO ligger i behandlingen af din chatforespørgsel eller besked. Hvis formålet med at kontakte dig er at indgå en kontrakt, er det yderligere retsgrundlag for behandlingen art. 6, stk. 1, lit: b, i EU-DSGVO.

2. CENTRAL OPBEVARING

Vi opbevarer de data, der er nævnt i de ovennævnte punkter, i et centralt elektronisk databehandlingssystem. Oplysningerne om dig indsamles, sammenkobles og evalueres systematisk med henblik på at behandle dine henvendelser og håndtere vores tjenester.

Vi baserer denne behandling på vores legitime interesse i henhold til art. 6, stk. 1, lit: f EU-DSGVO i en kundevenlig og effektiv håndtering af kundedata. Desuden baserer vi behandlingen af disse data på opfyldelsen af kontrakten i henhold til art. 6, stk. 1, lit. b, i EU-DSGVO.

3. VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER TIL TREDJEMAND

Vi videregiver kun dine oplysninger, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke hertil, hvis vi er forpligtet til det ved lov, eller hvis det er nødvendigt for at gøre vores rettigheder gældende. Desuden overfører vi dine oplysninger til virksomheder i BUCHERER-koncernen som nævnt i begyndelsen.

Desuden videregiver vi brugernes personoplysninger til tredjeparter, i det omfang det er nødvendigt i forbindelse med brugen af hjemmesiden og for at besvare spørgsmål, behandle forespørgsler eller levere de tjenester, som brugeren har anmodet om. Tredjeparternes brug af de oplysninger, der videregives til dette formål, er strengt begrænset til ovennævnte formål. Vi overfører dine personlige oplysninger til følgende kategorier af eksterne agenter eller tjenesteudbydere i det omfang, det er nødvendigt:

  • IT-tjenesteudbydere og/eller udbydere af datahosting, databehandling eller lignende tjenester;
  • andre tjenesteudbydere, leverandører af værktøjer og softwareløsninger, som også hjælper os med at levere vores tjenester og handler på vores vegne;
  • enhver tredjepart, der er involveret i opfyldelsen af vores forpligtelser over for dig;
  • Andre eksterne tredjeparter i det omfang, det er nødvendigt (f.eks. revisorer, forsikringsselskaber i tilfælde af et forsikringskrav, juridiske repræsentanter i tilfælde af en hændelse osv;)
  • Myndigheder og andre offentlige organer i det omfang, det kræves i henhold til loven (f.eks. skattemyndigheder osv.). Andre tredjepartstjenesteudbydere er udtrykkeligt nævnt i denne privatlivspolitik (f.eks. i afsnit 4 Anvendelse til markedsføringsformål, afsnit 7 Sporingsværktøjer).

4. ANVENDELSE TIL MARKEDSFØRINGSFORMÅL

a. Newsletters und andere Marketingkampagnen

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet giver du udtrykkeligt dit samtykke til, at vi må bruge din adresse og dine personlige data til markedsføringskampagner som f.eks. levering af Bucherer-nyhedsbrevet og/eller udsendelse af kataloger. Vi baserer databehandlingen på art. 6, stk. 1, lit. a, i EU-DSGVO. Du kan til enhver tid afmelde dig fra alle markedsføringskampagner.

Til at sende vores nyhedsbrev bruger vi e-mailmarkedsføringstjenester leveret af salesforce.com EMEA Ltd, London, UK ("salesforce"), hvorved nyhedsbrevsdataene kan blive delt med salesforce til dette formål. Nyhedsbrevsdataene gemmes på hjemmesidens hosting-server samt på servere hos salesforce i EU/Schweiz.

Vores nyhedsbrev kan indeholde en såkaldt web beacon (tracking pixel) eller lignende tekniske midler. Web beacons er knyttet til bruger-id'et for den pågældende nyhedsbrevsabonnent. Dette giver os mulighed for at spore din brugeradfærd og bedre målrette oplysningerne og tilbuddene i vores nyhedsbrev til dine interesser. Sporingspixelen slettes, når du sletter nyhedsbrevet. Vi behandler disse data til statistiske formål og for at optimere nyhedsbrevet. Vi baserer denne databehandling på art. 6, stk. 1, lit. f, i EU-DSGVO. Denne tilladelse giver mulighed for at behandle personoplysninger inden for rammerne af vores legitime interesse. Den legitime interesse består i direkte markedsføring og analyse af brugen af nyhedsbrevet.

b. Google Marketing Platform

Med dit forudgående samtykke i henhold til art. 6, stk. 1 lit. a EU-DSGVO bruger vi tjenester fra Google Marketing Platform på dette websted, en tjeneste fra Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Google bruger cookies til dette formål, som gør det muligt at genkende den browser, som brugeren bruger, når han/hun besøger andre websteder. De oplysninger, der genereres af cookien om dit besøg på dette websted (herunder din IP-adresse), overføres til og gemmes af Google på servere i USA.

Google vil bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af webstedet i forhold til de placerede annoncer, udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og annoncer til webstedsoperatører, evaluere konverterings- og remarketingcookies, administrere marketingtags og kampagner på tværs af søgemaskiner eller forhindre, at en bruger ser de samme annoncer mere end én gang.

Yderligere oplysninger om databeskyttelse hos Google generelt: https://policies.google.com/ samt http://www.google.com/privacy/ads/.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke eller deaktivere brugen af cookies ved at indstille din browsersoftware i overensstemmelse hermed.

c. Facebook Pixel / Facebook Custom Audience

Med dit forudgående samtykke i henhold til art. 6, stk. 1, lit. a EU-DSGVO bruger vi den såkaldte "Facebook Pixel" fra det sociale netværk Facebook, som drives af Meta Inc., Menlo Park, CA 94025, USA, eller, hvis du er bosiddende i EU, Meta Platforms Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland, på vores websted.

Ved hjælp af Facebook-pixelen kan Facebook bestemme de besøgende på vores websted som målgruppe for visning af reklamer (såkaldte "Facebook-annoncer"). Derfor bruger vi Facebook-pixelen til kun at vise Facebook-annoncer, som vi har placeret, til de Facebook-brugere, som også har vist interesse for vores websted eller som har visse karakteristika (f.eks. interesser i visse emner eller produkter, der er fastlagt på grundlag af de besøgte websteder), som vi overfører til Facebook (såkaldte "Custom Audiences").

Ved hjælp af Facebook-pixelen kan vi også spore effektiviteten af Facebook-annoncerne til statistiske og markedsundersøgelsesformål ved at se, om brugerne blev omdirigeret til vores websted efter at have klikket på en Facebook-annonce (såkaldt "konvertering").

Facebook-pixelen integreres direkte af Facebook, når vores hjemmeside kaldes op, og kan gemme en såkaldt cookie på din enhed. Hvis du efterfølgende logger ind på Facebook eller besøger Facebook, mens du er logget ind, vil dit besøg på vores websted blive noteret i din profil. De data, der indsamles om dig, er anonyme for os, så de giver os ikke mulighed for at drage nogen konklusioner om brugerens identitet. Dataene gemmes og behandles dog af Facebook, så en forbindelse til den pågældende brugerprofil er mulig. Dataene kan derfor bruges af Facebook til egne markedsundersøgelser og reklameformål.

Ved brug af Facebook Pixel anvender vi desuden den ekstra funktion "udvidet matchning", hvorved data til oprettelse af målgrupper ("Custom Audiences" eller "Look Alike Audiences") overføres krypteret til Facebook.

Facebooks behandling af data finder sted inden for rammerne af Facebooks Privatlivspolitik. Du kan finde specifikke oplysninger og detaljer om Facebook Pixel og hvordan det fungerer i Facebooks Hjælpesektion.

Du kan finde oplysninger om den tilsvarende lagringsperiode for cookies på vores Side med oversigt over cookies.

Du kan gøre indsigelse mod indsamlingen af Facebook-pixel og brugen af dine data til at vise Facebook-annoncer. Hvis du vil justere, hvilke typer reklamer der vises for dig på Facebook, kan du besøge den side, som Facebook har oprettet, og følge instruktionerne der om indstillingerne for brugsbaseret annoncering.

Du kan desuden til enhver tid tilbagekalde eller deaktivere dit samtykke til brugen af cookies, der bruges til måling af rækkevidde og reklameformål. Du kan finde de forskellige muligheder her: http://www.aboutads.info/choices

http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/

5. OVERFØRSEL AF PERSONOPLYSNINGER TIL UDLANDET

BUCHERER har ret til at videregive dine oplysninger til tredjepartsselskaber i udlandet, hvis dette er nødvendigt i forbindelse med behandlingen af dine forespørgsler, levering af tjenesteydelser og markedsføringskampagner.

Disse tredjevirksomheder er forpligtet til at beskytte brugernes privatliv i samme omfang som udbyderen selv. Hvis databeskyttelsesniveauet i et land anses for at være uhensigtsmæssigt i forhold til schweiziske forhold eller i forhold til EU's generelle databeskyttelsesforordning, anvender vi en kontrakt for at sikre, at dine personlige data til enhver tid er beskyttet i overensstemmelse med schweiziske retningslinjer eller EU's generelle databeskyttelsesforordning.

De fleste tjenesteudbydere er placeret enten i Schweiz, Tyskland eller EU. Webstedet er hostet på servere hos virksomheden salesforce i EU. Nogle af de tredjepartstjenesteudbydere, der er nævnt i denne databeskyttelseserklæring, er dog baseret i USA (se afsnit 7 Sporingsværktøjer og afsnit 8 Funktioner til sociale medier). Yderligere oplysninger om overførsel af data til USA findes i afsnit 9.

6. COOKIES

Cookies hjælper på mange måder med at gøre dit besøg på vores websted nemmere, sjovere og mere meningsfuldt. Cookies er informationsfiler, som din webbrowser automatisk gemmer på din computers harddisk, når du besøger vores websted.

Vi bruger f.eks. cookies til midlertidigt at gemme dine indtastninger, når du udfylder en formular på webstedet, så du ikke behøver at gentage indtastningen, når du åbner en anden underside. De fleste internetbrowsere accepterer cookies automatisk. Du kan dog konfigurere din browser, så der ikke gemmes cookies på din computer, eller så der altid vises en meddelelse, når du modtager en ny cookie. På denne måde kan du også gøre indsigelse mod indstillingen af cookies og indsamlingen af personoplysninger.

Deaktivering af teknisk obligatoriske cookies kan betyde, at du ikke kan bruge alle funktioner på vores websted.

7. TRACKING-TOOLS

a. Google Analytics

Med dit forudgående samtykke i henhold til art. 6, stk.1 lit. a EU-DSGVO bruger hjemmesiden Google Analytics, en webanalysetjeneste leveret af Google Inc, 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA. Google Analytics anvender metoder, der gør det muligt at analysere brugen af hjemmesiden, f.eks. cookies (se afsnit 6 Cookies). Følgende oplysninger, der genereres af cookien om din brug af dette websted

  • Den navigationsvej, som en besøgende følger på webstedet,
  • den tid, der er brugt på websiden eller undersiden,
  • den underside, som webstedet er efterladt på,
  • det land, den region eller den by, hvorfra adgangen sker,
  • Enheden (type, version, farvedybde, opløsning, browservinduets bredde og højde),
  • tilbagevendende eller nye besøgende,
  • Browser type/version,
  • Anvendt operativsystem,
  • Referrer URL (den tidligere besøgte side),
  • værtsnavnet på den computer, der tilgår computeren (IP-adresse), og
  • Tidspunktet for serveranmodningen

overføres til servere hos Google, et selskab i holdingselskabet Alphabet Inc. i USA og opbevares der. IP-adressen forkortes ved at aktivere IP-anonymisering ("anonymizeIP") på dette websted før overførsel inden for EU's medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz. Den anonymiserede IP-adresse, som din browser overfører som en del af Google Analytics, vil ikke blive slået sammen med andre Google-data. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP-adresse blive overført til en Google-server i USA og forkortet der. I disse tilfælde sikrer vi gennem kontraktmæssige garantier, at Google opretholder et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau.

Oplysningerne bruges til at evaluere brugen af webstedet, til at udarbejde rapporter om aktiviteterne på webstedet og til at levere yderligere tjenester i forbindelse med brugen af webstedet og brugen af internettet med henblik på markedsundersøgelser og udformning af webstedet i overensstemmelse med kravene. Disse oplysninger kan også overføres til tredjeparter, hvis dette er påkrævet i henhold til loven, eller hvis tredjeparter behandler disse oplysninger på vegne af Google. Ifølge Google vil IP-adressen under ingen omstændigheder blive sat i forbindelse med andre data om brugeren.

Du kan finde oplysninger om den tilsvarende lagringsperiode for cookies på vores side med oversigt over cookies.

Brugerne kan forhindre indsamling af data genereret af cookien og relateret til den pågældende brug af hjemmesiden (inkl. IP-adressen) til Google samt behandling af disse data af Google ved at tilbagekalde deres samtykke eller ved at downloade og installere det browser-plugin, der er tilgængeligt på følgende link:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Som et alternativ til browserplugin kan brugerne klikke på dette link for at forhindre Google Analytics i at indsamle data på webstedet i fremtiden. Dette vil placere en opt-out-cookie på brugerens terminal. Hvis brugere sletter cookies (se afsnit 6 Cookies), skal der klikkes på linket igen.

b. Mouseflow

Webstedet anvender Mouseflow, et webanalyseværktøj fra Mouseflow ApS, Flaesketorvet 68, 1711 København, Danmark, til at registrere tilfældigt udvalgte individuelle besøg (ifølge Mouseflow kun med anonymiseret IP-adresse). Webanalyseværktøjet registrerer især musebevægelser, klik, asterisk-maskerede indtastninger, type terminaludstyr, anvendt browser, operativsystem, sprog, sideindhold, navigation, skærmopløsning, omtrentlig placering og andre variabler/tags. Dette skaber en log over musebevægelser og klik med henblik på at udtage tilfældige stikprøver af individuelle besøg på webstedet og udlede potentielle forbedringer af webstedet.

Du kan finde oplysninger om den tilsvarende lagringsperiode for cookies på vores side med oversigt over cookies.

De behandlede oplysninger videregives ikke til tredjeparter.

Du kan til enhver tid gøre permanent indsigelse mod Mouseflow's webanalyse ved at tilbagekalde dit samtykke og indstille en opt-out-cookie ved at downloade og installere opt-out-cookien, der er tilgængelig på følgende link: https://mouseflow.com/opt-out/.

Yderligere oplysninger og Mouseflows fortrolighedspolitik kan findes her: https://mouseflow.com/privacy/.

Du kan give dit samtykke til brugen af Mouseflow ved at acceptere cookies fra tredjeparter via indstillingerne i cookie-banneret. Dette samtykke udgør vores retsgrundlag for behandlingen af dine data i henhold til art. 6, stk. 1, litra a, i GDPR.

8. FUNKTIONER TIL SOCIALE MEDIER

a. Links til sociale medier

Du kan finde links til sociale netværk på vores websted. Der er ikke tale om plugins, der leveres af udbyderen, og som allerede sender data til udbyderen, når siden indlæses, uden at brugeren har nogen indflydelse. Bag knapperne til de sociale medier er der blot et link til det sociale netværk inkl. overførsel af det websted, der skal deles. Der overføres ingen brugerdata fra webstedet til det sociale netværk.

Vi tilbyder dig funktioner til sociale medier på følgende sociale netværk:

  • Facebook, en tjeneste fra Meta Inc., Menlo Park, Calif. 94025, USA
  • Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA,
  • Pinterest, Inc., 808 Brannan St, San Francisco, CA 94103, USA, og
  • Google+ fra Google Inc.

Når du trykker på de relevante ikoner for sociale netværk, vil du blive forbundet til det relevante sociale netværk for at udføre den valgte funktion, f.eks. for at dele et indhold på Facebook eller for at tweete på Twitter. For at gøre dette skal du dog logge ind på din tilsvarende brugerkonto eller allerede være logget ind.

Når du vælger en af de tilbudte funktioner og klikker på ikonet for det relevante sociale netværk, etableres der en direkte forbindelse mellem din browser og serveren for det relevante sociale netværk. Dette giver netværket oplysninger om, at du har besøgt vores websted med din IP-adresse og har ringet til linket. Hvis du opretter et link til et netværk, mens du er logget ind på din konto hos det pågældende netværk, kan indholdet på vores websted blive knyttet til din profil hos netværket, hvilket betyder, at netværket kan henføre dit besøg på vores websted direkte til din brugerkonto. Hvis du vil undgå dette, skal du logge ud, før du klikker på de tilsvarende links. En opgave vil under alle omstændigheder blive udført, hvis du logger ind på det relevante netværk, efter at du har klikket på linket.

b. Links til vores egne tilstedeværelser på sociale medier

På vores websted har vi indsat links til vores profiler på de sociale medier på følgende sociale netværk:

  • Facebook en tjeneste fra Meta Inc., Menlo Park, Calif. 94025, USA
  • Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, USA
  • Pinterest, Inc., 808 Brannan St, San Francisco, CA 94103, USA,
  • LinkedIn, LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA,
  • Youtube, en tjeneste, der drives af Google Inc.
  • Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA,

Hvis du trykker på de relevante ikoner for sociale netværk, vil du automatisk blive omdirigeret til vores profil på det relevante netværk. For at kunne bruge funktionerne i det pågældende netværk skal du delvis logge ind på din brugerkonto hos det pågældende netværk.

Når du opretter et link til en af vores profiler på sociale medier, oprettes der en direkte forbindelse mellem din browser og serveren for det pågældende sociale netværk. Dette giver netværket oplysninger om, at du har besøgt vores websted med din IP-adresse og har ringet til linket. Hvis du opretter et link til et netværk, mens du er logget ind på din konto hos det pågældende netværk, kan indholdet på vores websted blive knyttet til din profil hos netværket, hvilket betyder, at netværket kan henføre dit besøg på vores websted direkte til din brugerkonto. Hvis du vil undgå dette, skal du logge ud, før du klikker på de tilsvarende links. En opgave vil under alle omstændigheder blive udført, hvis du logger ind på det relevante netværk, efter at du har klikket på linket.

9. NOTE OM OVERFØRSEL AF DATA TIL USA

For fuldstændighedens skyld skal vi bemærke, at de amerikanske myndigheder kan gennemføre overvågningsforanstaltninger i henhold til amerikansk lovgivning, som gør det muligt at foretage generel lagring af alle data, der overføres fra EU eller Schweiz til USA. Dette sker uden sondring, begrænsning eller undtagelse på grundlag af det forfulgte mål og uden objektive kriterier, der gør det muligt at begrænse de amerikanske myndigheders adgang til personoplysninger og deres efterfølgende anvendelse til specifikke, strengt begrænsede formål, der berettiger adgangen til sådanne oplysninger.

For brugere med bopæl i en EU-medlemsstat eller Schweiz vil vi gerne gøre opmærksom på, at USA ikke har et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau set fra EU's og Schweiz' synspunkt - bl.a. på grund af de problemer, der er nævnt i dette afsnit. I det omfang vi i denne databeskyttelseserklæring har forklaret, at modtagerne af data (f.eks. Google eller Facebook) er baseret i USA, vil vi ved hjælp af kontraktmæssige aftaler eller andre garantier med disse virksomheder sikre, at dine data beskyttes på et passende niveau. Hvis dette ikke er muligt, vil vi kun foretage tilsvarende dataoverførsler baseret på dit samtykke, som vi vil anmode om på et passende tidspunkt (f.eks. via et cookie-banner).

10. RET TIL INDSIGT, BERIGTIGELSE, SLETNING OG BEGRÆNSNING AF BEHANDLING; RET TIL DATAPORTABILITET; RET TIL AT KLAGE

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod databehandling, især databehandling i forbindelse med direkte reklame (f.eks. mod reklamemails). Du har også følgende rettigheder:

Ret til information:
Du har ret til at anmode om adgang til de personlige oplysninger, vi har om dig, når som helst og gratis, når vi behandler dem. Dette giver dig mulighed for at kontrollere, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og at vi bruger dem i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesregler.


Ret til berigtigelse:
Du har ret til at få urigtige eller ufuldstændige personoplysninger rettet og til at blive informeret om rettelsen. I dette tilfælde vil vi informere modtagerne af de pågældende oplysninger om de foretagne tilpasninger, medmindre dette er umuligt eller indebærer en uforholdsmæssig stor indsats.


Ret til sletning:
Du har ret til at få dine personoplysninger slettet under visse omstændigheder. I enkelte tilfælde kan retten til sletning udelukkes.

Ret til at begrænse behandlingen:
Under visse omstændigheder har du ret til at anmode om, at behandlingen af dine personlige oplysninger begrænses.

Ret til dataoverførsel:
Under visse omstændigheder har du ret til gratis at få udleveret de personoplysninger, som du har givet os, i et læsbart format fra os.

Ret til at klage:
Du har ret til at indgive en klage til en kompetent tilsynsmyndighed over den måde, hvorpå dine personoplysninger behandles.

Fortrydelsesret:
Du har i princippet ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Behandlingsaktiviteter, der tidligere har været baseret på dit samtykke, bliver dog ikke ulovlige som følge af din tilbagekaldelse.

11. TIPS TIL BØRN OG FORÆLDRE

Bucherer-webstedet henvender sig til et voksent publikum. Mindreårige, især børn, har ikke tilladelse til at overføre personlige oplysninger til os eller til at registrere sig for en tjeneste. Hvis vi opdager, at sådanne oplysninger er blevet sendt til os, slettes de fra vores database. Barnets forældre (eller værge) kan kontakte os for at anmode om sletning eller udmeldelse. For at gøre det skal vi bruge en kopi af et officielt dokument, der identificerer dig som forælder eller værge.

12. DATASIKKERHED

Vi anvender passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, som vi finder passende, for at beskytte dine data, som vi opbevarer hos os, mod manipulation, delvist eller fuldstændigt tab og uautoriseret adgang for tredjeparter. Vores sikkerhedsforanstaltninger tilpasses løbende i overensstemmelse med den teknologiske udvikling.

Vi tager også vores egen interne databeskyttelse meget alvorligt. Vores medarbejdere og de servicevirksomheder, som vi har bestilt, er forpligtet til at opretholde fortrolighed og overholde bestemmelserne i databeskyttelsesloven. Desuden får de kun adgang til personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt.

13. OPBEVARING AF DATA

Vi gemmer kun personoplysninger så længe, som det er nødvendigt,

  • at bruge de ovennævnte sporingstjenester inden for rammerne af vores legitime interesse;
  • at udføre de tjenester, som du har anmodet om, eller som du har givet dit samtykke til, i det omfang der henvises til ovenfor, at udføre

Vi opbevarer kontraktmæssige data i en længere periode, fordi det er påkrævet i henhold til lovbestemte opbevaringsforpligtelser. Opbevaringsforpligtelser, der forpligter os til at opbevare data, er et resultat af regnskabsregler og skatteregler. I henhold til disse bestemmelser skal forretningskommunikation, indgåede kontrakter og regnskabsbilag opbevares i op til 10 år. Såfremt vi ikke længere har brug for disse data til at udføre tjenesterne for dig, vil dataene blive blokeret. Det betyder, at oplysningerne kun må bruges til at opfylde vores opbevaringsforpligtelser.

14. KONTAKT- OG KONTAKTOPLYSNINGER FOR DEN DATABESKYTTELSESANSVARLIGE

Hvis du har spørgsmål om databeskyttelse på vores websted, ønsker oplysninger eller ønsker at få dine data slettet, bedes du kontakte os ved at udfylde den relevante online-kontaktformular eller sende en e-mail til data-privacy@bucherer.com. Send venligst din anmodning pr. brev til følgende adresse:

Bucherer AG
Data Privacy
Langensandstrasse 27
CH-6005 Luzern

15. RET TIL AT KLAGE TIL EN TILSYNSMYNDIGHED

Uden at det berører andre administrative eller retslige retsmidler, har du ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, navnlig i den medlemsstat, hvor du har bopæl, hvor du arbejder eller hvor den påståede overtrædelse finder sted, hvis du mener, at behandlingen af personoplysninger om dig er i strid med databeskyttelsesforordningen. Du kan finde den tilsynsmyndighed, der er ansvarlig for dig, her: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en. Den tilsynsmyndighed, som klagen er indgivet til, informerer klageren om klagens status og resultat, herunder muligheden for at indgive klage i henhold til art. 78 i EU-DSGVO.

16. AUTOMATISERET BESLUTNINGSTAGNING I INDIVIDUELLE TILFÆLDE, HERUNDER PROFILERING

Du har ret til ikke at blive underlagt en afgørelse, der udelukkende er baseret på automatiseret behandling, herunder profilering, og som har retsvirkninger for dig eller på lignende måde påvirker dig væsentligt. Dette gælder ikke, hvis afgørelsen

  1. er nødvendig for indgåelse eller opfyldelse af en kontrakt mellem dig og den dataansvarlige,
  2. er tilladt på grundlag af retsforskrifter i Unionen eller de medlemsstater, som den dataansvarlige er underlagt, og disse retsforskrifter indeholder passende foranstaltninger til beskyttelse af dine rettigheder og frihedsrettigheder samt dine legitime interesser, eller
  3. er foretaget med dit udtrykkelige samtykke. 

Disse beslutninger må dog ikke være baseret på særlige kategorier af personoplysninger i henhold til art. 9, stk. 1, i EU-DSGVO, medmindre art. 9, stk. 2, lit. a) eller g), i EU-DSGVO finder anvendelse, og der er truffet passende foranstaltninger til at beskytte dine rettigheder og frihedsrettigheder samt dine legitime interesser.

Med hensyn til de i stk. 1 og 3 omhandlede tilfælde skal den dataansvarlige træffe rimelige foranstaltninger for at beskytte dine rettigheder og friheder samt dine legitime interesser, herunder som minimum retten til at få en person til at gribe ind fra den dataansvarliges side, til at give udtryk for sit synspunkt og til at anfægte afgørelsen.

Version DK (da) marts 2022